Werkgelukdeskundige, Aliveness Activator, Coach

Waar ik in geloof

Gelukkige mensen presteren beter. Als werkgelukdeskundige wil ik positief bijdrage aan het geluk van mensen die werken bij de overheid: dat is goed voor de mensen die bij de overheid werken en daardoor ook voor onze maatschappij. Dat is waar ik als werkgelukdeskundige voor sta. Gelukkige mensen en een betere overheid.

Betrokken zijn: wat levert dat dan op?

Je herkent het wel: Je bent blij met het werk wat je doet, je bent in flow. De dingen lopen soepel, je blijheid straalt af op collega’s en klanten en je pakt graag nog wat taken buiten je functie op. De keerzijde ken je misschien ook. Je werk is niet meer wat het was of nooit is geweest, je bent vaker ziek, werken voelt alsof je door stroop loopt en je straalt de negativiteit op collega’s af. Door goed naar jezelf te kijken en te inventariseren in wat jij wilt:

 • verbeteren je werk prestaties
 • ben je minder gauw ziek
 • ga je met plezier naar je werk

Mijn passie voor het werken aan werkgeluk

Kun je een passie hebben voor werkgeluk? Jazeker! Ik word er blij van, omdat ik mensen blij maak. Werk heeft een grote impact op ons leven en daarom maak ik daarin graag een verschil. Daarnaast is het een heel positief onderwerp, doordat werkgeluk niet alleen goed is voor jou. Als jij goed in je vel zit, ben je een fijnere collega, dat is goed voor je team en goed, goed voor jezelf. Een winwin.

Mijn Missie

Iedereen heeft een positieve impact op het geluk van de mensen om zich heen. Hoe meer mensen geluk ervaren, in hun werk en daarbuiten, hoe meer dat geluk zich verspreid. Door eerlijker en beter met elkaar te communiceren en echt en oprecht in elkaar geïnteresseerd zijn, krijgen we dat voor elkaar.

Kijk naar wat je graag doet en niet naar je functie titel

Wanneer je niet uit gaat van een bepaalde rol, maar start met wie je bent, kan je jouw functie aanpassen. Vertrouwen is daarin belangrijk: ieder mens en iedere collega wil graag een bijdrage leveren. Als jij weet en durft te zeggen welke rol je werkelijk wilt, wat jij kunt bijdragen, dan creëer je ruimte om te groeien, voor jezelf en voor de ander. Dan:

 • Vertrouw je in jezelf
 • Pak je je eigen regie
 • Ontwikkel en groei je in de richting die jij wilt
 • Werk je vanuit je eigen kracht en niet vanuit een bedachte functie
 • Ben je gemotiveerd om het beste uit jezelf en anderen te halen

Hiervoor is het nodig om te weten wie je bent en dat je op jezelf en op anderen kunt vertrouwen. Hier help ik je graag mee. Allereerst door een goed inzicht te krijgen in jou. En vervolgens door je aan te moedigen en te ondersteunen met passende opdrachten en informatie die jouw werkgeluk en zelfvertrouwen een boost geeft.

Wat denk je ervan? Samen eens kijken, welke inzichten jij kunt krijgen? Vul dan hieronder je email adres in, voor een gratis werkgelukgesprek


  Wil je liever direct mailen, bellen of appen? Dat kan: 0627249972 of mailme@mailevelien.nl

  Door naar: DE KUNST VAN HET VRAGEN

  Lees hier meer over de bijzondere vrouw waar ik mijn laatste coaching opleidingen deed.

  Lees hier verhalen over mijn passie: tango dansen
  Klik hier: Hoezo trots op je blauwe plekken? #Tango #Werkgeluk
  Klik hier: Hoe doe je dat goed leiden? Samen #Tango #Werkgeluk
  Klik hier: Hoe maak ik van mokken een succes? Kijk naar jezelf #Tango #Werkgeluk

  Werkgeluk is voor iedereen wat anders. Wat is het voor jou?

  Werkgeluk is voor iedereen wat anders, zoals positieve emoties, maatschappelijke meerwaarde, vriendschap, zingeving, plezier, nieuwsgierigheid, eigen tijd indelen, prettige sfeer, doelen bereiken, voldoening, purpose, flow, fun & friendschip, oprechte interesse in elkaar hebben, geluk, je gewaardeerd voelen, Bijdragen aan een groen en duurzaam Amsterdam, bijzondere ontmoetingen, doorgroeimogelijkheden, verantwoordelijkheid, mooie gesprekken, goede prestaties benoemen, doen waar je goed in bent, waardering, gezien en gehoord worden