Tijdens Internationale Vrouwendag op woensdag 8 maart staat de emancipatie van vrouwen in de spotlight. Elk jaar weer, wereldwijd en landelijk. Bij de gemeente Amsterdam zijn ze solidair en we besteden aandacht aan debat en bewustwording rondom thema’s als financiële zelfstandigheid, geweld tegen vrouwen, ongelijke beloning voor werk en het verkrijgen van gelijke rechten. Dit jaar staan ze bij de gemeente Amsterdam stil bij vrouwelijke rolmodellen die ons inspireren in ons werk.

Ik ben geïnspireerd door Gigi Sage. Ik heb haar leren kennen in 2012. Een prachtige flamboyante dame in een kobalt blauwe jurk. Ze straalde een enorme hoeveelheid positieve energie uit.

Ze heeft een groot hart, is vrijgevig en vriendelijk en als moeder van vijf kinderen ook enorm praktisch. Na 6 jaar in Amsterdam te hebben gewoond, is ze nu terug in Austen (Texas) en heeft met haar dochters een prachtig bedrijf opgebouwd.

Gigi heeft me al die jaren haar aandacht gegeven en gestimuleerd om iets te doen met wat ik graag doe. Talloze malen kwam ze met ideeën. Met de jaren zag ze hoe ik luisterde en een zekere “wijsheid” heb. Ze begon de coach in mij te zien die ik graag wilde worden.

Zomer 2020 had ik een “clearity call” met haar dochter Makena. In september ben ik hun opleiding begonnen: ”Aliveness Mastery™. Dit is een geavanceerde training ontworpen voor coaches, ondernemers, leiders en wereldveranderaars die klaar zijn om ingrijpende veranderingen te creëren in hun eigen leven EN in dat van anderen.

En wat een transformerend jaar was dat! In Corona tijd. Enorm intensief. Precies op het juiste moment in mijn leven.

Het belangrijkste wat ik leerde is om niet alles persoonlijk te maken. Zowel als je feedback krijgt als wanneer je feedback geeft.

Gigi haar missie is om te zorgen dat we ons meer met elkaar verbonden voelen. Dat we eerlijker en beter met elkaar communiceren. Dat we oprecht geïnteresseerd in elkaar zijn. Domweg aardiger voor elkaar zijn.

Lees hier Begin nu!, waarin ik haar vernoem:
Of lees mijn blogs: Hoe krijg je antwoord op je vragen? en Hoe ben je een fijne collega?
Of een meer persoonlijk verhaal, de langere versie van wat hierboven staat:
Een prachtige flamboyante dame in een kobalt blauwe jurk

Nieuwsgierig geworden? Probeer dan eens een gratis werkgelukgesprek. Doe eens gek en vul dan hieronder je email adres in, voor een gratis werkgelukgesprek.


    Wil je liever direct mailen, bellen of appen? Dat kan: 0627249972 of mailme@mailevelien.nl

    Follow your Ailveness  with Gigi & Makena Sage

    Werkgeluk is voor iedereen wat anders. Wat is het voor jou?

    Werkgeluk is voor iedereen wat anders, zoals positieve emoties, maatschappelijke meerwaarde, vriendschap, zingeving, plezier, nieuwsgierigheid, eigen tijd indelen, prettige sfeer, doelen bereiken, voldoening, purpose, flow, fun & friendschip, oprechte interesse in elkaar hebben, geluk, je gewaardeerd voelen, Bijdragen aan een groen en duurzaam Amsterdam, bijzondere ontmoetingen, doorgroeimogelijkheden, verantwoordelijkheid, mooie gesprekken, goede prestaties benoemen, doen waar je goed in bent, waardering, gezien en gehoord worden