Werkgeluk teaser

Ik geloof er oprecht in dat als mensen met plezier naar hun werk gaan, zij hun werk ook beter doen. Het is zelfs bewezen dat gelukkige mensen meer waardevolle ideeën hebben. “Als je plezier hebt komt er dopamine (een gelukstofje) vrij. Dat geluks-stofje maakt dat je makkelijker out-of-the-box denkt. Dus sneller oplossingen vind en mogelijkheden ziet.

Ik kan mensen niet gelukkig maken. We zijn allemaal anders en wat mij gelukkig maakt is niet per see hetzelfde wat jou gelukkig maakt. Maar door elkaar aan te moedigen, complimenten te geven, elkaars projecten en ambities te steunen en zo de beste versie van onszelf te zijn, kan iedereen (werk)gelukkiger zijn.

Waarom melden mensen zich aan voor werkgelukgesprek?”.
Dat zijn bijvoorbeeld vragen als::

 • Ik ben nieuwsgierig, wat houd nu zo een werkgesprek in?
 • Ik heb in mijn nieuwe team minder verbinding en plezier, wat kan ik doen?
 • Ik heb een functioneringsgesprek, hoe staat het eigenlijk met mijn werkgeluk?
 • Ik vind mijn werk minder leuk, maar kan niet helemaal de vinger erop leggen waar het vandaan komt.
 • Ik ervaar geen flow meer, de werkdruk is hoog, wat kan ik doen?
 • Ik dub of misschien naar een andere functie wil, moet ik loopbaanbegeleiding aanvragen?

Wat ik na zo een gesprek terug gekoppeld krijg is:

 • Bedankt voor het nuttige en bijzonder inspirerende gesprek. Fijn om even stil te staan en te reflecteren.

Of andere zinnen met dezelfde strekking. Zoals, “hier kan ik wat mee”, “hier heb ik wat aan”.

Een leuk filmpje: https://youtu.be/Ffl81INebzA Let eens op de gezicht van de jongen die niet aangemoedigd wordt en op het gezicht van het meisje dat wel aangemoedigd wordt. Je kunt echt zien wat een enorm verschil dat maakt.

Eens kijken hoe ik jou kan aanmoedigen? Doe eens gek en vul hieronder je email adres in, voor een gratis werkgelukgesprek.


  Wil je liever direct mailen, bellen of appen? Dat kan: 0627249972 of mailme@mailevelien.nl

  Werkgeluk is voor iedereen wat anders. Wat is het voor jou?

  Werkgeluk is voor iedereen wat anders, zoals positieve emoties, maatschappelijke meerwaarde, vriendschap, zingeving, plezier, nieuwsgierigheid, eigen tijd indelen, prettige sfeer, doelen bereiken, voldoening, purpose, flow, fun & friendschip, oprechte interesse in elkaar hebben, geluk, je gewaardeerd voelen, Bijdragen aan een groen en duurzaam Amsterdam, bijzondere ontmoetingen, doorgroeimogelijkheden, verantwoordelijkheid, mooie gesprekken, goede prestaties benoemen, doen waar je goed in bent, waardering, gezien en gehoord worden