Het is weer gelukt!

Het maakt haar blij alle lijntjes bij elkaar komen. Als een echte detective speuren naar alles wat ze nodig heeft voor een goed besluit. Spitten in oude stukken, Navragen bij collega’s. Als dan alles samen komt en ze precies weet welke oplossing de juiste is, is ze tevreden.

Ze weet dat haar besluit, nog een akkoord moet krijgen van zeker een vijftal mensen. Nee, daar kan niemand van worden overgeslagen. Al die formulieren?

Hoe zou dat sneller of makkelijker kunnen?

Er zijn al systemen waarbij met een druk op de knop allerlei instanties tegelijkertijd op de hoogte worden gesteld.

Denk aan het mooie systeem als je verhuist. Je geeft je verhuizing door zet een vinkje bij de instanties die dat ook moeten weten. Voilà met een druk op de knop heb je gedaan wat eerder heel veel tijd, werk en nadenken kostte. En ellende opleverde als je iets vergat. Misschien haar idee inbrengen bij het volgende overleg.

Fijn vind ze ook de autonomie en vrijheid die ze heeft.

De autonomie om haar eigen klussen te kiezen. De klussen die zij en haar collega’s minder leuk vinden, verdelen ze onder elkaar. De vrijheid om naar buiten te gaan, uit te waaien, de gedachten in haar hoofd te ordenen. Het kan en mag allemaal.

Ze was het door Corona alleen even allemaal vergeten.
Ja, ze houd van haar werk! Vind het zinvol en heeft de vrijheid om met haar collega’s te gaan lunchen, verjaardagen te vieren en te borrelen. Dat deden zo ook voor Corona.

Ook vergeten waarom je houd van je werk?
mailme@mailevelien.nl

Door naar: Hoe creëer je een betere wereld?
Terug naar: Probeer jij ook een droomvrouw te zijn?