Het is weer gelukt!
Het maakt haar blij als alle lijntjes bij elkaar komen. Als een echte detective speuren naar alles wat ze nodig heeft voor een goed besluit. Spitten in oude stukken, Navragen bij collega’s. Als dan alles samen komt en ze precies weet welke oplossing de juiste is, is ze tevreden.

Ze weet dat haar besluit, nog een akkoord moet krijgen van zeker een vijftal mensen. Nee, daar kan niemand van worden overgeslagen. Maar al die formulieren? Hoe los je dat op?

Hoe zou dat sneller of makkelijker kunnen?
Ze denkt erover na. Er zijn al mooie systemen. Voilà met een druk op de knop heb je gedaan wat eerder heel veel tijd, werk en nadenken kostte. Misschien haar idee inbrengen bij het volgende overleg?

Fijn vind ze ook de autonomie en de vrijheid die ze heeft.
De autonomie om haar eigen klussen te kiezen. De klussen die zij en haar collega’s minder leuk vinden, verdelen ze onder elkaar. De vrijheid om naar buiten te gaan, uit te waaien, de gedachten in haar hoofd te ordenen. Het kan en mag allemaal.

Ze houd van haar werk!
Door erover te praten weet ze het weer. Haar werk is zinvol en ze heeft de vrijheid om met haar collega’s te gaan lunchen, verjaardagen te vieren en te borrelen. Ze gaat het weer oppakken.

Mijn tip om buiten het spits uur te reizen, vind ze een goeie. Haar werk doet ze toch het beste thuis, maar haar collega’s zien en samen iets doen is ook belangrijk. En samen komen ze misschien wel tot een goed idee hoe ze al die formulieren snel en goed beantwoord te krijgen.

Ook vergeten waarom je houd van je werk?
Vul dan hieronder je email adres in, voor een gratis werkgelukgesprek.


    Wil je liever direct mailen, bellen of appen? Dat kan: 0627249972 of mailme@mailevelien.nl

    Je groeit, zodra je weet dat je dingen voor elkaar krijgt.
Geloof in jezelf

    Werkgeluk is voor iedereen wat anders. Wat is het voor jou?

    Werkgeluk is voor iedereen wat anders, zoals positieve emoties, maatschappelijke meerwaarde, vriendschap, zingeving, plezier, nieuwsgierigheid, eigen tijd indelen, prettige sfeer, doelen bereiken, voldoening, purpose, flow, fun & friendschip, oprechte interesse in elkaar hebben, geluk, je gewaardeerd voelen, Bijdragen aan een groen en duurzaam Amsterdam, bijzondere ontmoetingen, doorgroeimogelijkheden, verantwoordelijkheid, mooie gesprekken, goede prestaties benoemen, doen waar je goed in bent, waardering, gezien en gehoord worden