Aliveness Mastery ™

Aliveness Mastery ™ is een nieuw soort coaching en leiderschapstraining ontwikkeld door Gigi Sage in de afgelopen 35 jaar.

Gigi en ik kennen elkaar sinds 2012. Ik heb haar leren kennen via een website over coaching, waarop stond dat Gigi Sage, de auteur van het boek:

Hallo Tarzan met de ondertitel: “Hoe wordt je een mannen fluisteraar

Gigi wilde leuke Nederlandse vrouwen ontmoeten. Ik sprak haar op vrijdagmiddag in het American hotel in Amsterdam.

Bij de eerste ontmoeting werd ik gecharmeerd door haar flamboyante, zelfverzekerde uitstraling. Ik zat tegenover een vrouw die straalde en vol nieuwsgierigheid vroeg naar wie ik was en wat mijn dromen waren.

Inmiddels heeft ze samen met haat dochter een prachtig bedrijf opgericht. Met de ambitie om niet alleen individuele mensen gelukkiger te maken, maar ook om de wereld een betere plek te laten zijn voor iedereen die daar op leeft. 

Gigi en haar dochter hebben voor hun programma “The Aleviness Method™, hele duidelijke frameworks gemaakt. Waarbij je in eerste instantie eens heel goed naar jezelf kijkt: Wie ben ik? Wat is nou werkelijk belangrijk voor mij? Hoe wil ik dat mensen met mij omgaan? Daar zijn allemaal handige formulieren voor. Die gaan over de dingen waar je blij van wordt, de dingen die je verdrietig maken, je patronen, je waardes, enz. Concrete zaken, een soort menu waaruit je kunt kiezen en dingen aan toe kunt voegen of weglaten. Om zo te bepalen wie jij nu echt wilt zijn.

Vervolgens ga je aan de slag met communicatie. Niet alleen naar andere toe, maar ook heel erg naar jezelf. En als je eerlijk met jezelf kunt communiceren. Dan leer je vanzelf wel anders communiceren met anderen. Want wat zijn wij vaak gemeen tegen onszelf…

Door naar: Aliveness coaches

Door naar: Wie ben ik