Alles wat je uitstraalt komt terug in overvloed!

Luister eens naar de grappige vertolking van If I Was a Rich Girl.
Gezongen door Makena de dochter van mijn coach en vriendin Gigi Sage.
Ze zingt: “If I Was a Rich Girl … I’d give from a place of overflow,”

Hoe meer rijkdom vrouwen creëren, hoe meer wij willen delen met anderen.
Makena heeft de missie om vrouwen te helpen in hun kracht te komen en bloeiende bedrijven te creëren met plezier, flow en gemak – en ze organiseert een gratis masterclass-serie genaamd MAGNETIZE die is ontworpen om vrouwen te helpen precies dat te doen.

Ik heb zelf ontzettend veel geleerd van mij opleiding bij hun en volg als het kan alle afleveringen.

Kijk voor meer informatie op deze link: masterclass-serie MAGNATIZE
Lees hier wat ik op 8 maart schreef over Gigi Sage: Wie is mijn rolmodel?